fbpx

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

MIKOR MIT VÁRHATSZ TŐLÜNK

Töltse ki az űrlapot

Töltse ki űrlapunkat, munkatársaink pedig mielőbb feldolgozzák üzenetét.

Felvesszük a kapcsolatot

E-mailben vagy telefonon fogjuk keresni, hogy egyeztessük pontosan mit szeretne és mit tudunk nyújtani.

Kicsit kutatunk, gondolkodunk

Az felvázoltak alapján 1-2 nap gondolkodási időt kérünk, hogy kérésének megfelelően a legjobb és célirányos megoldásokat javasolhassuk.

Ajánlat és szerződéskötés

Amennyiben úgy dönt, hogy amit kínálunk egyezik az elképzeléseivel, a részletes tervet ajánlat formájában is elküldjük, ami a megbízásunkat is tartalmazni fogja.

A bonyolultabb és időigényesebb tervekért, esetlegesen előre megtervezett grafikai elemekért, eljárások és folyamatok részleteiért az ajánlattal egyidőben előleget fogunk kérni, melynek díját a projekt átadását követően a végszámla során jóváírjuk.

Kódolás és építés

Az jóváhagyott tervet elkezdjük felépíteni, melyet folyamatosan nyomon követhet. A fejlesztés közben egyeztetünk és folyamatosan kikérjük a véleményét. A tervhez képest minimálisan eltérhet, de amennyiben meggondolja magát és mást szeretne, és komplex módon történő áttervezés válik szükségessé, úgy az eredeti terv előlegét sajnos nem tudjuk jóváírni.

Átadás és a projekt lezárása

A tervek szerint elkészült oldalt és annak kezelő felületét a gondjaira bízzuk, megmutatjuk a kezelését, amiről videót is kap tőlünk, hogy az ismereteit bármikor frissíthesse.

Támogatás és karbantartás

Ha nem szeretne bíbelődni az oldallal, havidíjas karbantartási szolgáltatásunkkal mindig rendelkezésre állunk, frissen és épen tartjuk az oldalát.

INFORMÁCIÓBIZTONSÁG

Számos olyan biztonsági eszközt, megoldást és folyamatot foglal magában, amelyek biztosítják a szervezet adatainak védelmét a különféle eszközökön és helyeken, segítve a kibertámadások vagy más okból fellépő működési zavarok elleni védelmet.

Az oldal tartalma nem másolható!