fbpx

TÁVOLI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS MEGRENDELÉS

HOGY MŰKÖDIK?

ELŐNYÖK

  • biztonságos
  • nincs a kiszállás idő, költségtakarékos
  • szinte azonnal orvosolható a felmerülő probléma
  • nincs gépmozgatás, javítás után máris használhatja számítógépét
  • számítógépe bárhonnan elérhető, nem számít éppen hol tartózkodik, bárhonnan segítséget kérhet, csupán internet kapcsolatra van szüksége

BIZTONSÁGOS?

A távsegítség program arra jó, hogy az Ön beleegyezésével, interneten keresztül bejelentkezhessek számítógépébe/laptopjába és úgy javíthassam meg gépét, mintha előtte ülnék. Távsegítség használható minden olyan esetben, amikor a számítógéppel/laptoppal kapcsolatban szoftveres probléma merül fel vagy kisebb beállítási nehézségek adódnak pl. nem működik a levelezés, a nyomtatás vagy nem tud bejelentkezni valahova. Segítségével telepíthetünk programokat és eltávolíthatunk alkalmazásokat is, azonban hardveres problémák megoldására nem alkalmazható. 

Az alkalmazás indítás után egyedi azonosító kódot generál, – melyet küldje le részünkre vagy diktálja be telefon – és mindaddig nem lehet belépni számítógépre, amíg nem engedélyezi azt. Az engedélyezést minden egyes alkalommal meg kell tenni, ha távsegítséget kér, ezzel biztosítva azt, hogy jogtalanul ne lehessen számítógépéhez kapcsolódni. Segítségnyújtás során nem a háttérben – láthatatlanul -végezzük a javítást, hanem bejelentkezést követően ugyanazt a képet látjuk, amit Ön is, ezért nyomon követhet mindent, ami a számítógépével történik.

MIRE KELL ODAFIGYELNI?

Az oldal tartalma nem másolható!