| 

Távmenedzsment - Lakossági felhasználásra

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

A szoftvert (ha ezt az opciót választjuk) még installálnunk sem kell, egyszerűen elindítja miután letöltötte oldalunkról, és máris működik. Ekkor teljes vezérlést kapunk a távoli gép (az Ön gépe ) munkaasztalához. Elindítása után csupán a kívánt PC azonosítója (ID) és jelszava (Password) kell Öntől megkapnunk és már él is a kapcsolat. Az kérést és az engedélyt a hozzáféréshez minden esetben Ön küldi részünkre, mely kérés és engedély minden esetben csak egy alkalomra szó, vagyis hívatlanul nem jelenhetünk meg számítógépén. Mi úgy láthatjuk számítógépét, mintha előtte ülnénk, miközben Ön folyamatosan végigkísérheti technikusunk munkavégzését a saját monitorján, valamint a javítás közben üzenhet munkatársunknak, amennyiben megjegyzése, vagy hozzáfűznivalója lenne az épp aktuális folyamathoz.

Miért is jó ez Önnek?

Időt takarít meg:

  • nem kell várni órákat a technikus kiérkezésére
  • segítséget nyújtunk a hét minden napján 9:00 - 17:00 - óra között, így akkor segítünk amikor Önnek ideje is van rá
  • nem kell igazodnia a szervizek nyitvatartási idejéhez

Biztonság: A biztonságért az ún. RC4 session kódolás felelős, amely minden adatot kódolva küld el a hálózaton keresztül, ez RC4 a szabvány SSL protokollra épül, tehát elég biztonságos, és persze minden hozzáférés (és próbálkozás) naplózva van.  Jogviták elkerülése érdekében a Sió-Informatik Rendszerház. rögzíti a szolgáltatás alkalmával az elvégzett munkálatokat, melyeket 1 évig őriz a visszatekinthetőség érdekében. A kapcsolódást Ön kezdeményezi (azonosítóval és jelszóval, ami egyszeri kapcsolódásra ad lehetőséget), így biztosítjuk Ügyfeleinket az illetéktelen behatolások ellen.

Képezheti magát: A Sió-Informatik Rendszerház Távsegítség - Online - Help alkalmazása során Ön folyamatosan láthatja technikusaink munkavégzését a számítógépén, ezért a módszer kimondottan alkalmas nem hardveres jellegű segítség nyújtására is.

Használja ki tudásunk:

  • nem boldogul az szövegszerkesztő vagy táblázatkezelő használatával?
  • vírus van a gépén és nem tudja mit tegyen
  • egy fájl-t nem tud lejátszani
  • nem indul el egy program
  • szeretne valamit törölni és nem sikerül
  • nem tud levelet küldeni vagy fogadni

...és még sorolhatnánk a napi nehézségeket...

Költséget takarít meg:

A Sió-Informatik Rendszerház Távsegítség - Online - Help igénybevételekor Ön akár azonnal megoldást kaphat problémájára, hogy minél előbb folytathassa munkáját, mindezt kiszállási költség nélkül. Munkadíjat fél órás bontásban számítunk fel, tehát ha a hiba elhárítása csak 20 percig tartott nem kell teljes óradíjat fizetnie.

Árgaranciát adunk, minthogy a normál munkaidőben történő munkavégzésnél legfeljebb csak bruttó 10 800 Ft számlázunk, tartson a javítás bármeddig is.

Amennyiben már használta szolgáltatásunkat és újból szüksége van a Sió-Informatik Rendszerház Távsegítségére, úgy Megrendelését köszönjük.

Template Design free joomla templates

Ön itt van: Főlap | Távmenedzsment

A Sió-Informatika Rendszerház hírleveleivel mindig naprakész információkat kaphat az informatika és az irodatechnika világában. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat, csak kattintson a "Leiratkozás" linkre, amely minden e-mailben érkező hírlevél alján megtalálható.