| 

Dell XPS 13 Ultrabook™

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

Minden. És még több.

Dell XPS 13 Ultrabook™

 
 

A nagyszerűen hordozható Dell™ XPS 13 szupervékony 13,3 hüvelykes eszköz, amely teljes szélességű Gorilla® üvegkijelzővel, és alumíniumbevonatú, szénszálas házzal rendelkezik.

Stílusa összhangban van teljesítményével. A több mint nyolc órás akkumulátoros üzemidőre képes*, második generációs Intel® Core™ processzorral működő laptop kategóriájában az egyik első olyan eszköz, amely tartalmazza az Intel Smart Connect technológiát, amely (ha a Wi-Fi® engedélyezve van) meghatározott időközönként felébred, és felismeri az ismert hálózatokat, és frissíti a naptárt és a leveleket. Emellett az Intel Rapid Start technológiát is tartalmazza, mellyel a rendszer másodpercek alatt betölt.

Fontos értékesítési érv a gép kivitele is: míg más 13,3 hüvelykes laptopok ugyanakkora megtekintési területet biztosítanak, méretük akár 15%-kal is nagyobb. Ezzel szemben az XPS 13 laptop 13 hüvelykes képernyője közel akkora házban is elfér, mint egy tipikus 11 hüvelykes eszköz.

Az XPS 13 teljesítménye, stílusa, mérete és funkcionalitása révén kielégíti a nagyvállalati követelményeket, és egyaránt jól használható irodában, otthon és út közben – valójában bárhol.

 

Főbb jellemzők:

Ultravékony laptop (6–18 mm); induló tömege 1,36 kg

Finom alumíniumbevonatú ház szénszálas alappal

Intel Core i5 2467M és i7 2637M processzor

13,3 hüvelykes (33,8 cm-es) HD WLED, 300 nites (1366 × 768) 720p; Gorilla Glass üveggel védett kijelző

 

Intel HD 3000 grafikus kártya

4 GB DDR3 SDRAM 1333 MHz memória

128 GB SSD vagy 256 GB SSD meghajtó

Teljes méretű, hátulról megvilágított billentyűzet; üvegbe integrált gombokat tartalmazó, kézmozdulatokkal vezérelhető érintőpad

 

Template Design free joomla templates

Ön itt van: Főlap | Hírek | Dell XPS 13 Ultrabook™

A Sió-Informatika Rendszerház hírleveleivel mindig naprakész információkat kaphat az informatika és az irodatechnika világában. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat, csak kattintson a "Leiratkozás" linkre, amely minden e-mailben érkező hírlevél alján megtalálható.