| 

Új MSI GTX 650 Ti Power Edition

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

 index

Új MSI GTX 650 Ti Power Edition
Nagyobb teljesítmény, hűvösebben

A vezető alaplap és grafikus kártya gyártó MSI ezennel bejelenti az új GTX 650 Ti Power Edition grafikus kártyát, amely két MSI exkluzív architektúrára épül, a Tripla Túlfeszültségre valamint az Improved Power Design-ra, melyekkel a tuning potenciál növekedése akár 17%-os is lehet. Az Exkluzívra tervezett Cyclone II hűtőborda modul 9cm-es PWM hőmérsékletszabályzós vetilátorral és kettős hőelvezetőcsővel van ellátva, ezzel biztosítva az optimális egyensúlyt a zaj és hőelvezetés között. A fordított Dust Removal azaz portalanító technológia automatikusan eltávolítja a port a hűtőborda modul körül és fenntartja az optimális hűtési teljesítményt. A Propeller Blade technológia 20%-al növeli a légáramlást, így hatékonyan csökkenti a hőmérsékletet akár 57°C-ra és a működési zaj is maximálisan 18,89dB maximális üzembevételnél. az MSI kiváló minőségű Military Class III alkatrészeket használ, hogy a játékosoknak megbízható játék környezetet teremtsen, függetlenül attól, hogy alapjáraton működtetik a gépüket vagy akár túlhajtva. Az áramellátás, a hűtés és az alapanyagok anyagok egy MSI GTX 650 Ti Power Edition kártyánál mind meghaladják a referencia kártya minimális előírásait, és a megbízhatóan tuningolhatóság pedig ideális választássá teszi a saját kategóriájában.

Template Design free joomla templates

Ön itt van: Főlap | Hírek | Új MSI GTX 650 Ti Power Edition

A Sió-Informatika Rendszerház hírleveleivel mindig naprakész információkat kaphat az informatika és az irodatechnika világában. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat, csak kattintson a "Leiratkozás" linkre, amely minden e-mailben érkező hírlevél alján megtalálható.