| 

Egyszerű. Gyönyörű. Több, mint okos.

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark
Megerkezett a Nexus -i740508

A Nexus márka felsőkategóriás androidos készülékeket takar, amely a táblagépen elérhető legjobb Google-élményt kínálja. A legmodernebb szoftver és a csúcstechnológiás hardver együttesét kínálja: szó szerint a digitális élet nexusát.

A Nexus 7 a Google legújabb Nexus készüléke, és az első táblagép, amelyen az AndroidTM 4.1 Jelly Bean operációs rendszere fut. A Google és az ASUS legerősebb oldalait egyesíti: a Google legfeljettebb szoftverét a csúcstechnológiás ASUS hardverrel.
Lenyűgöző, 7 hüvelykes kijelző

Élénk, 1280x800 képpontos, nagyfelbontású kijelzőjével a Nexus 7 életre kelti az alkalmazásokat, könyveket és filmeket. Az új ASUS TruVivid technológia javítja a színhelyességes és a fényerőt, az IPS panel pedig éles, részletes képeket nyújt ultraszéles, 178 fokos betekintési szög mellett. A karcálló Corning® Fit üveg és a kéz csúszását megakadályozó, recézett borítású ház garantálja, hogy a Nexus 7 rendkívül robusztus legyen, és kiszolgálja az úton lévő vásárlók minden igényét.
A játékokról sem megfeledkezve

A Nexus 7 a mobil játékosokat szem előtt tartva készült. A négymagos NVIDIA® Tegra® 3 processzorral minden gyorsabb – gyorsabban töltődnek be az oldalak, simább és válaszkészebb a játék, és a több alkalmazás egyidejű futtatása sem jelent gondot. A 12 magos GeForce® GPU kifinomult grafikát biztosít, a szabadalmaztatott 4-PLUS-1™ CPU pedig maximális teljesítményt nyújt, ha szükség van rá, de takarékosan bánik az árammal, ha a hosszú akkumulátoros üzem a cél.

Szívet megdobogtató négymagos teljesítmény, válaszkész, tízujjas érintőképernyő, giroszkóp és gyorsulásmérő: bátran forgatható, dönthető, érinthető és böködhető a készülék a rekordok döntögetése, a Google Playen elérhető több, mint 600 ezer alkalmazás és játék kipróbálása közben.
A világ legnépszerűbb platformja

A Nexus 7 alapjául az Android™ 4.1 Jelly Bean, a világ legnépszerűbb mobil platformjának legfrissebb változata szolgál. Az intelligensebb értesítésekkel, amelyekre könnyebb reagálni, a gyönyörű új felületi elemekkel, amelyek a kedvenc tartalmat előre és középre hozzák, valamint a pár mozdulattal testreszabható kezdőképernyőjével az Android minden eddiginél gyorsabbá és természetesebben kezelhetővé vált.
A Google Playhez készült

A Nexus 7 a Google Playhez lett finomhangolva, az összes kedvelt szórakozási formát kéz alá gyűjtve: a világ legnagyobb e-könyvgyűjteménye, dalok milliói, filmek és tévésorozatok ezrei, valamint magazinok egyre bővülő választéka – no meg a több, mint 600 ezer alkalmazás és játék.
A Google legjobbjai

A Nexus 7 az összes népszerű Google-alkalmazással – Gmail, Chrome, Google+ és YouTube – együtt érkezik, hogy a Google legjobbjait kézből elérhetővé tegye. Egyszerűen kezelhető, minden automatikusan szinkronizálódik a táblagép, az okostelefon és a számítógép között. A sehol máshol nem elérhető mennyiségű ingyenes felhőtárhellyel és -funkciókkal a Nexus 7 a Google legjobb részeit egyesíti egyetlen karcsú, gyönyörűszép készülékben.
Teljes kiépítésű táblagép

A Nexus 7 az ASUS által tervezett, felsőkategóriás hardverre épül. Igazán tartós, a legigényesebb mobil felhasználók igényeit is kielégíti, és akár 9,5 órás akkumulátoros üzemidőt biztosít vonzó, mindössze 10,5 mm vastag és csupán 340 grammos kivitelben. Egy puhakötésű könyvhöz hasonló hordozhatóságot kínál, ugyanakkor a digitális szórakozás egész világához kínál hozzáférést.
Kevesebb töltés, több tevékenység

A több mint 8 órányi HD videolejátszást, 10 órányi webböngészést, és 10 órányi e-olvasást nyújtani képes Nexus 7 nem néhány perces használatra készült. Teljesen mindegy, hogy Ön elolvasott fejezetekben, végigjátszott szintekben, megnézett filmekben vagy a csendes hátradőlés perceiben méri az akkumulátoros üzemidőt, kevesebbet kell a töltéssel foglalkoznia és több ideje jut mindenre.

 

Template Design free joomla templates

Ön itt van: Főlap | Hírek | Egyszerű. Gyönyörű. Több, mint okos.

A Sió-Informatika Rendszerház hírleveleivel mindig naprakész információkat kaphat az informatika és az irodatechnika világában. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat, csak kattintson a "Leiratkozás" linkre, amely minden e-mailben érkező hírlevél alján megtalálható.