| 

FEDEZD FEL A GEFORCE® GTX 660 ÉS A GTX 650 KÁRTYÁKAT!

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

Ket uj KEPLER debutal-i703958

FEDEZD FEL A GEFORCE® GTX 660 ÉS A GTX 650 KÁRTYÁKAT!


Az NVIDIA új érát teremtett meg a játékok terén a GeForce GTX grafikus kártyák eddigi leggyorsabb, leghatékonyabb generációjával, melyeket a forradalmi NVIDIA® Kepler™ architektúra hajt. A GeForce GTX 680 egyedülálló teljesítményt és hatékonyságot nyújtott az elkötelezett játékosok számára, a GTX 690 pedig a világ legnagyobb teljesítményével és letaglózó kialakításával egy teljesen új szintre emelte a grafikus kártyákat.

Ezennel kiegészítjük a Kepler családot a GeForce GTX 660-nal — ezzel a játékosok számára kifejlesztett fegyverrel — és a nagyteljesítményű, figyelemre méltó árú GTX 650-nel. Válassz fegyvert, és játssz tovább!
 
Az NVIDIA GTX650 és GTX660  2012. szeptember 13.-tól elérhető kínálatunkban.

Template Design free joomla templates

Ön itt van: Főlap | Hírek | FEDEZD FEL A GEFORCE® GTX 660 ÉS A GTX 650 KÁRTYÁKAT!

A Sió-Informatika Rendszerház hírleveleivel mindig naprakész információkat kaphat az informatika és az irodatechnika világában. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat, csak kattintson a "Leiratkozás" linkre, amely minden e-mailben érkező hírlevél alján megtalálható.