| 

Az új Dell Inspiron R sorozat és Inspiron R sorozatú Special Edition

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

Az új Dell Inspiron R sorozat és Inspiron R sorozatú Special Edition …

… a leggyorsabb út azokhoz a dolgokhoz, amiket a legjobban szeret csinálni.

Az Inspiron R sorozatú laptop mindig is jó választás volt munkához és játékhoz, sőt, most még jobb lett. Az Inspiron R egy szórakoztatóközpont, melyet át lehet vinni egyik helyiségből a másikba. A HD kijelzőn életre kelnek a képek. Az Inspiron R Special Edition pedig magával ragadó multimédiás funkciókat nyújt, melyekkel még élvezetesebbé teheti kedvenc tevékenységeit és újra átélheti a kedvenc pillanatokat.
 
Inspiron 15R és 17R
A családdal együtt lenni mindig szórakoztató
Az új Inspiron 15R és 17R vékony, könnyű és elegáns, az Intel második generációs processzoroknak/grafikus kártyáknak (standard), illetve az opcionális harmadik generációs processzoroknak köszönhetően pedig erős is. Mindkét modell tartalmaz WLAN adaptert és HD webkamerát, és a konfigurációtól függően 1080p felbontású Intel® Wireless Display technológiát (csak az Inspiron 15R modell), valamint 5.1 csatornás térhatású hangot is biztosít. Ezek a gépek intelligensek, egyszerűen használhatók, és tökéletesek családi célra.
Inspiron 15R és 17R
Special Edition
Ossza meg a felejthetetlen utak élményeit
A Special Edition modellek új szintre emelik az élményt – azoknak készültek, akik a legjobbra vágynak. HD képernyőn úgy élheti át a pillanatot, mintha most történne. A harmadik generációs Intel Core™ processzor az alapkiépítés része, és az élethű hangzással és erős AMD® (15R Special Edition), illetve NVIDIA® (17R Special Edition) grafikus kártyával az élmény magával ragadó.
 
Az opcionális cserélhető fedelek között minden ízléshez és stílushoz talál megfelelőt
A családdal együtt lenni mindig szórakoztató az Inspiron 15R laptop társaságában. Sokoldalúsága szinkronban van vonzó dizájnjával, az opcionális cserélhető fedelek színe pedig a felhasználók játékstílusához igazodóan választható meg.

 

Template Design free joomla templates

Ön itt van: Főlap | Hírek | Az új Dell Inspiron R sorozat és Inspiron R sorozatú Special Edition

A Sió-Informatika Rendszerház hírleveleivel mindig naprakész információkat kaphat az informatika és az irodatechnika világában. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat, csak kattintson a "Leiratkozás" linkre, amely minden e-mailben érkező hírlevél alján megtalálható.